Wij helpen u graag!

Wc verstopt Roosendaal

Wc Verstopt Roosendaal? Een situatie waar u hoogstwaarschijnlijk niet op zat te wachten: uw wc zit verstopt. Het vinden van een effectieve oplossing kan soms lang duren. Er zijn immers veel mogelijke methodes op het internet te vinden.

Voordat u weer gebruik kunt maken van uw toilet, zult u deze dus eerst moeten ontstoppen. Dit is een klus waar veel mensen liever niet mee bezig zijn. U ontkomt er helaas niet aan wanneer uw wc verstopt is.

Het ontstoppen van een wc kan op verschillende manieren. Op de pagina vindt u een aantal effectieve manieren waarop u hopelijk uw wc kunt ontstoppen. Onze monteurs hebben deze speciaal voor u op een rijtje gezet.

Zit uw wc verstopt Roosendaal en wilt u deze graag laten ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 0165 205 525 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsdienst Roosendaal.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Roosendaal Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Roosendaal

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0165 205 525

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Roosendaal. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Roosendaal.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Roosendaal en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Roosendaal

Verstoppingen kunnen zich voordoen op allerlei verschillende locaties. Een verstopping in het wc is erg vervelend, omdat u geen gebruik kunt maken van uw toilet. Wij kunnen u hiermee helpen!
Het maakt niet uit hoe ernstig het probleem is, Ontstoppingsdienst Roosendaal kan het voor u verhelpen. Heeft u een ander probleem met de afvoer? Tot nu toe hebben wij nog voor alle wc verstoppingen een passende oplossing gevonden.

Wilt u de hulp van onze loodgieter bij het ontstoppen van uw verstopte toilet? Neem gerust contact op voor een afspraak via 0165 205 525. Wij helpen u graag!

Ontstoppen Wc Roosendaal
Ontstoppingsdienst Roosendaal

Jaren Ervaring

Roosendaal Wc Verstopt
Verstopping Riool Roosendaal

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Verstoppingen in toiletten ontstaan vaak niet in korte tijd. In veel gevallen is dit een langdradig proces, wat soms wel maanden kan duren.
In veel gevallen begint dit met kleine hoeveelheden vuil en vet die vast blijven zitten in de afvoer van de wc. Aan het begin zult u hier nog niks van merken, aangezien het water hier nog gemakkelijk langs kan spoelen.

Deze ophoping wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw wc? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Roosendaal op 0165 205 525.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

De meeste mensen vinden een wc ontstoppen maar een vieze en vervelende klus. Veel mensen laten dit liever een een ervaren rioolontstopper doen. Dat is exact de reden waarom Ontstoppingsdienst Roosendaal in 1992 gestart is als ontstoppingsbedrijf.
Toch begrijpen wij het als mensen het eerst zelf willen proberen. Helaas is dit vaak met chemische ontstoppingsmiddelen die wij niet adviseren om te gebruiken.

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Roosendaal via 0165 205 525 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Verstopping Wc Roosendaal
Riool Verstopt Roosendaal
Loodgietersbedrijf Roosendaal
Roosendaal Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

In sommige gevallen blijft er een voorwerp steken in de sifon van de wc. Dit kunt u eventueel met de hand verwijderen. Voor de hygiëne raden wij u aan dit te doen met rubberen handschoenen.
Het komt regelmatig voor dat toiletten verstopt raken doordat er een wc blokje in het toilet is gevallen. De kans is groot dat deze vast komt te zitten in de sifon die zich vaak in het toestel bevindt. Ook deze kunt u vaak met de hand verwijderen.

Wanneer u met uw hand niet bij de verstopping komt, raden wij u de wc pot te demonteren om het wc blokje uit de sifon te halen. Doe dit alleen wanneer u zelf verstand heeft van het plaatsen en demonteren van toiletten.

Uiteraard willen wij u hier graag mee helpen. Ontstoppingsbedrijf Roosendaal heeft hier veel ervaring mee en vervolgens kunnen we de afvoer ontstoppen met een veermachine of doorspuiten met hoge druk.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

De plopper is het eerste wat u kunt proberen. Met een plopper kunt u zuigkracht creëren waardoor de verstopping los komt komen uit uw toilet. Deze manier is relatief manier goedkoop en ook zeer effectief is!
Dit werkt als volgt: Maak nog voordat u aan de slag gaat, de ontstopper flexibel door deze enige tijd onder een warme te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de afvoer. Vervolgens drukt u de ontstopper rustig op de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet doen loskomen. Het is mogelijk dat u dit proces meerdere keren moet herhalen voordat de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kunt u namelijk schade aanrichten, waardoor de situatie alleen maar slechter wordt. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken en niet moet om het duwen.

Is de verstopping verhelpen? Spoel de gootsteen dan nog door met een emmer warm water (geen kokend water!). Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Wc Ontstoppingsdienst Roosendaal
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Roosendaal
Wc Ontstoppen Roosendaal
Riool Verstopping Roosendaal

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Een wc verstopping wordt meestal veroorzaakt door een ophoping van wc papier dat vastgeplakt zit aan de aanslag van de binnenwanden. Deze aanslag van soms ook vet, olie, en etensresten is wellicht te verhelpen met een emmer met warm water en afwasmiddel.
Hoe u dit doet? Gooi meerdere eetlepels afwasmiddel in een emmer met warm water. Let op! Gebruik geen kokend water! Dit kan ervoor zorgen dat uw porselein in uw toilet beschadigd wordt.

Om extra kracht toe te voegen raden wij u aan de emmer van enige hoogte leeg te gooien in de wc. Hopelijk komt de blokkade los door de druk van het water in combinatie met het afwasmiddel dat het vuil losmaakt van de wanden van de afvoer.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

U heeft de mogelijkheid gebruik te maken van de ontstoppingsveer. Deze is zowel online als bij uw lokale bouwmarkten te koop. Echter raden we dit niet aan. U kunt relatief eenvoudig schade aanrichten aan het porselein of de binnenkant van uw leidingen.
Mocht u toch wel gebruik maken van de veer bij het ontstoppen van uw toilet, probeer dan de verstopping los te wrikken. Haal daarna voorzichtig de veer weer uit het toilet.

Over het algemeen is het verstandig om een ervaren ontstoppingsbedrijf in te schakelen wanneer u denkt dat het gebruik van een ontstoppingsveer nodig is. Ontstoppingsbedrijf Roosendaal ontstopt wekelijks tientallen toiletten. Hierdoor hebben wij veel ervaring met het verhelpen van hardnekkige verstoppingen.

Wc Verstopt Roosendaal
Riool Ontstoppen Roosendaal Veermachine
Roosendaal Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Roosendaal

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Veel supermarkten of bouwmarkten bieden diverse ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het u af dit te gebruiken.

Het gebruik van deze chemicaliën kan uw afvoer beschadigen. Deze ontstoppingsmiddelen hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van uw afvoer aan.

Daarnaast vervuil u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. Om die reden raden we u aan deze producten niet te gebruiken wanneer u te maken hebt met een verstopping in een wc.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Roosendaal via 0165 205 525.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Het is van belang om uw wc en het riool in optimale staat te houden. Hier verlengt u de levensduur van uw toilet optimaal en kunt u dus zo lang mogelijk van uw riool gebruik maken. Belangrijk is dat u geen dingen als vet of afval door het toilet spoelt.
Verstoppingen ontstaan vaak geleidelijk aan. Het is daarom goed om uw riool en afvoeren periodiek te laten controleren. Hoe vaak u uw riool en afvoeren moet laten inspecteren is afhankelijk van hoe oud uw huis en het riool is. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste.

Wij beschikken over specialistisch meetapparatuur. HIermee kunnen wij de staat van uw riool en afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen als verstoppingen zullen komen.

Wilt u een rioolinspectie laten uitvoeren? Neem dan contact op via 0165 205 525. Ontstoppingsdienst Roosendaal zorgt ervoor dat uw riool weer volledig gereinigd is!

Wc Verstopping Roosendaal
Roosendaal Riool Ontstopping
Roosendaal Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Roosendaal

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u niet gelukt om de afvoerverstopping te verhelpen? Dan staan de monteurs van Ontstoppingsbedrijf Roosendaal klaar om u te helpen!
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf2 Roosendaal hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Zij zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Ontstoppingsbedrijf Roosendaal hanteert te allen tijde eerlijke en marktconforme prijzen. Daarnaast brengen wij in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Op het moment dat wij akkoord krijgen op deze prijsopgave gaan wij onmiddellijk aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Roosendaal via 0165 205 525.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Roosendaal
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Roosendaal rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0165 205 525

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Roosendaal

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Roosendaal

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Roosendaal!

Afvoer Ontstoppen Roosendaal

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Roosendaal

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Roosendaal

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Roosendaal

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Roosendaal

Ontstoppingsbedrijf Roosendaal is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Roosendaal via 0165 205 525.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Roosendaal te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0165 205 525. Ontstoppingsbedrijf Roosendaal staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0165 205 525.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0165 205 525. Ontstoppingsdienst Roosendaal staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Roosendaal voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Roosendaal staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Roosendaal. U kunt ons bereiken voor 0165 205 525.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Roosendaal via 0165 205 525.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0165 205 525. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Roosendaal uit?
Ontstoppingsbedrijf Roosendaal ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0165 205 525 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Roosendaal.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Roosendaal bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Roosendaal en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Roosendaal? Neem dan gerust contact op via 0165 205 525. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.